gatt!

nu har jag lagat käk, tränat majki och städat mitt rum mendans Majken har legat och fisit i sängen. Men nu är det gjort iaf!


nu ska jag


morgonmys

sitter här i köket med Ola-Conny och en kopp kaffe och myser lite på min sovmorgon medans Majken smet in till ''mormor'' och la sig under täcket. fuskigt.  Lektionerna idag är helt ok, för jag har bara två ;) så blir en tidig buss hem till min favorit. Får hoppas på att vädret blir lika underbart som det var igår.


ett fint minne

runt min handled har jag ett minne av min finaste Sally, nämligen hennes läderkoppel. Det påminner mig om den underbaraste tiden då du fanns vid min sida.


finns det något bättre

än att komma hem från skolan och mötas av världens gladaste vovve? nej skulle inte tro det. Det blev en promenad i samhället i det superfina vädret i skinnjacka och brillor, nu är våren påväg!


sova kan man göra på många sätt

kultingen


tv-kväll

Efter en runda i skogen efter skolan och en kopp té så myser vi ner oss i soffan för en fullspäckad tv-kväll!
Familjen annorlunda-30 grader i februari-big brother

wallander

myskväll, chips och wallander med världens sömnigaste vovve


galet bra


underbara väder!

 


vi älskar aik

Nu är vi klädda i gult och svart och ska snart gå en långrunda med brudarna i det underbara vädret, senare blir det hästhoppning på tv med mamma och god mat. Imorgon börjar skolan igen efter ett lov fullt av roligheter, funderar starkt på att Majken ska få följa med i väskan, det hade varit nått!


alla har vi våra dåliga dagar


åh vad du är fin


hundar jag skulle vilja ha

Här är tre hundar jag skulle vilja ha, tre helt olika raser i olika storlekar.
whippet

grand danois

prazsky krysarik


Ola-conny & majken kvällsmyser


slalom mellan benen

Ett roligt trick som är bra uppvärmning innan man ska in på agilitybanan. När du lär din hund detta så gå inte så långt, ta bara ett par steg och hjälp hunden men en leksak eller godis och följ med handen så du visar vägen. Glöm inte att berömma och inte hålla på för länge. Gör lite varje dag och några steg mer så sitter det efter ett tag. Lycka till! :)
(dålig kvalité)

nu ska jag


myser

idag kom Majken och mamma och hämtade mig i stan för att sedan dra hem och gå en sväng i kylan, nu ligger vi och sover på soffan och snart kommer Rebecca och då är det melodifestivalen som gäller.


hitta hunden

Var tvungen att städa mitt otroligt stökiga
rum. Skyller på att jag inte har haft tid! Men Majken älskade att hon kunde ligga överallt på golvet på dom mjuka kläderna (: Kan du hitta hunden i röran? ;)

Söndagshäng

tur att Majken är lika trött som jag idag. Det är superfint vänder idag så det blir väl att gå en sväng snart, om min frusna hund vill hänga med.
söndagsmys

Ömtåliga tassar

Majken hatar snö och blask. Just nu hoppar hun runt på tre ben och står och trampar när hon står stilla ute. Vägsaltet gör tassarna också mycket torra och irriterade, hon vill verkligen inte gå ut. Men hittade dessa små skor som skyddar mot det mesta. Funderar stark att beställa dom..tycker synd om min prinsessa!
dom hittar ni här: http://www.ekipage.nu/paws-engangsskor-av-gummi/171-0


En diggande golden


söta hundbäddar

dixis.se

doggie.se

doggie.se

pupstore.se

finahund.se


RSS 2.0